onsdag 21 september 2016

Har sökt kurs!

Det finns ju flera vägar till kunskaper om aktier och marknaden. En del läser böcker om ämnet, senast den flitigt diskuterade och recenserade boken "Blir rik på aktieutdelning" av Marcus Hernhag, en del följer bloggvärlden med alla sina inlägg och kommentarer. Jag för min del sökte häromdagen kursen Aktie- och värdepapperskunskap som jag hoppas kommer in. Dels ger den mig grundläggande kunskaper om ämnet, dels är det perfekt för mig som utlandsboende att den ges som distanskurs, man får till och med högskolepoäng på köpet.

4 kommentarer:

 1. Intressant. Skickade in en ansökan jag också :D Tror jag kommer få nått mail om att skicka in betyg mm snart. Hur går det med din ansökan? Mvh Slimis

  SvaraRadera
 2. Kontaktade dem angående kurslitteraturen som man måste beställa på Ingvar Karlsson Konsult AB och han menade att det kommer bli svårt att komma in, det är ett enormt tryck, får se hur det går! Lycka till, kanske du har tur!

  SvaraRadera
 3. Ok vi får väll se kan skriva när jag vet något mer :) Lycka till du också. Mvh Slimis

  SvaraRadera
 4. Inte helt omöjligt att jag också hoppar på kursen. Tror i ärlighetens namn att den mest ska ses som allmänbildning, men som du säger är det ett toppensätt att förena nytta med nöje. Ett par extra högskolepoäng skadar inte!

  //Humankapitalisten

  SvaraRadera