tisdag 17 januari 2017

Nytt utdelningsrekord

Även om januari bara har kommit halvvägs har alla utdelningar redan kommit in och jag fick inte mindre än 2598:- eller 273 €, vilket är nytt rekord! Nu har jag här bara funnits sedan september 2016, och historiken sträcker sig således bara över fyra månader, men jag tycker ändå att det är en markant förbättring jämfört med oktober 2016, som med sina 222 € än så länge var bäst. Nu ska det i ärlighetens namn också påpekas att valutaförändringen spelar en viss roll, dock går det inte att förneka att utdelningarna utvecklas i positiv bemärkelse. Även den andra parametern - nysparandet - verkar vara på topp, men allt ska redovisas i vanlig ordning i femte summeringen i slutet av denna månad.  

6 kommentarer:

 1. Det verkar som om det går bra för oss båda :) Kommer läsa mer på din sida, och blir alltid glad när jag ser nya kommentarer. Peace :)

  SvaraRadera
 2. Tack för den fina kommentaren. Jo, det verkar vara rätt riktning investeringarna och utdelningarna ta, det som ställer till det ibland kan vara att man önskade sig att allt gick fortare. Då får man tänka på Warren Buffets "Alla kan bli rika på börsen, bara man inte har bråttom".

  SvaraRadera
 3. Härligt att utdelningarna tickar in :) Precis som du skriver gäller det dock att inte ha för bråttom. Mvh Slimis

  SvaraRadera
 4. Tackar, jo, det här med tålamod är en verklig utmaning. På tal om utdelningar, vi får se vad som händer med Castellum imorgon. Mvh Dividend500

  SvaraRadera
 5. Då är du halvvägs till målet, grattis!

  Har du spritt dina investeringar så du får utdelningar jämnt över året? I Sverige känns inte januari som en särskilt spännande utdelningsmånad.

  /Maxa Allt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack Maxa Allt, det har verkligen gått fort, snabbare än jag räknade med. Jag satsar ju mycket på ETF och preffar, för jag har fokus på löpande och stigande utdelningar snarare än utdelningstillväxt, pga den begränsade investeringshorisonten på bara tio eller max elva år. //Dividend500 som antagligen kommer byta namn till Dividend1000

   Radera