torsdag 1 juni 2017

Nionde summering - maj 2017

Den här gången blir det bara en kort sammanfattning, tiden räcker för närvarande inte till. Hoppas att det lugnar ner sig lite om två tre veckor. Hinner inte ens att kommentera, fast det finns en hel del där jag tycker att jag kunde, men tiden som sagt.

Till maj månaden: Jag investerade planenligt 10.000 kr och känner fortfarande att det känns bra att småköpa här och var. Inte ekonomiskt, jag vet, men själen måste också ha en del. Utdelningarna landade på beskedliga 1.812 kr och jag hoppas att den här månaden kommer vara den sista där jag ligger under 2.000 kr. Sist men inte minst portföljvärdet som går på 424.000 kr, en liten säkerhetsmarginal för att inte komma under 400.000 igen och nästa målsättningen i sikte, nämligen halvmiljonär vid 50.

2 kommentarer:

 1. Härligt att det går framåt. Hoppas det blir lite mer tid här framöver, så du hinner att uppdatera bloggen ibland lite mer :D

  Hade fint.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis för kommentaren. Det går verkligen framåt, här finns inget att klaga på, och några inlägg på bloggen borde det också bli denna månaden.
   Mvh Dividend500

   Radera